Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Hanek konusu can zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını yakalamak bâtınin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Binalarda belli standartlarda durum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Binanın deruninden bayağıya çın inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı rabıta opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dizi ile daha kesif yararlanma sağlanabilir.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; adida bulunan Garaj namına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kemiksiz olarak anlamanız dâhilin aşağıya daha önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Cafcaflı sınıftaki işyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dünyaarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı Yangın Merdiveni Kapısı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı saf otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page